Prevajanje na področju informacijske tehnologije

 

Prevajanje na področju informacijske tehnologije

Prevajalska agencija EuroComIT3 d.o.o. nudi strokovno in visoko kakovostno prevajanje besedil, ki so povezani s področjem informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT).

prevajanje_informacijske_tehnologije

 

Na področju informacijske in komunikacijske tehnologije vam v naši prevajalski agenciji nudimo prevajanje:

  • specifikacij, priročnikov in navodil za sestavljanje in uporabo izdelkov IKT;
  • aplikativne programske opreme in njenih posodobitev za različne namene;
  • priročnikov in navodil za namestitev in uporabo programske opreme ter navodil za odpravljanje težav;
  • spletnih strani in spletnih orodij;
  • multimedijskih gradiv za izobraževanje in delo na daljavo;
  • znanstvenih člankov in drugih strokovnih besedil s področja IKT.

O prevajanju na področju IKT

Razvoj informacijsko komunikacijske tehnologije je najpomembnejše področje za razvoj celotne družbe, ker odpira in podpira delovanje komunikacijskih kanalov po vsem svetu. Povpraševanje po napravah in uporabniških aplikacijah na globalnem trgu hitro narašča. Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo strojne in programske opreme, rastejo in se širijo na tuje trge. Izjemno hiter tehnološki razvoj povečuje potrebo po posodobitvah, ki spet terjajo navodila in priročnike za namestitev in uporabo. Za izdelke, ki se prodajajo na globalnih trgih, so navodila in priročniki največkrat v več jezikih. Obvladovanje strokovnih izrazov ter točni, kakovostni in hitri prevodi so na področju IKT nepogrešljivi.

Pri EuroComIT3 vemo, da na področju IKT lahko prevajajo le usposobljeni prevajalci z bogatimi izkušnjami s tega področja. Naši prevajalci, lektorji in projektni vodje odlično obvladajo strokovno terminologijo s področja IKT, prevajajo v maternem jeziku vaših strank in obvladajo kulturne značilnosti vaših ciljnih trgov.

Prevajanje_IT

Naša garancija

Prevajamo dokumente v vseh elektronskih oblikah: pdf, doc, docx, rtf, ppt, pptx, xls, xlsx, xlc, xml, html, natisnjene, ročno napisane in skenirane dokumente.
Smo prevajalska agencija z dolgoletnimi izkušnjami, zaupajo nam številne zveste in zadovoljne stranke.
Skupina diplomiranih prevajalcev, naravnih govorcev, lektorjev in projektnih vodij ter drugih strokovnjakov z večletnimi izkušnjami vam bo prav gotovo prihranila čas in denar. Pri svojem delu ničesar ne prepuščamo naključju. V celotnem procesu uporabljamo najnovejša prevajalska orodja, terminološke baze in glosarje. Izkušeni prevajalci, ki se nenehno usposabljajo, vaše besedilo prevedejo v dogovorjenem času in v skladu z vašimi zahtevami.

 

Zakaj izbrati EuroComIT3? Po čem se razlikujemo? PDF brošura Naše reference…

POVPRAŠEVANJE