Prevajanje spletnih strani

 

Prevajanje spletnih strani – za vaš uspeh

Življenja in poslovanja brez spletnih strani si dandanes pravzaprav sploh ne znamo več predstavljati. Saj veste, kako pravijo – ‘če vas ni na spletu, najverjetneje sploh ne obstajate’. To še kako drži, saj večina svetovnega prebivalstva išče informacije prav na svetovnem spletu.

Zato je profesionalno izdelana spletno stran bistvenega pomena za uspešno poslovanje.
Prevajanje spletnih strani
 

Vendar, kako doseči, da bo spletna stran prevedena na strokoven način?

Tukaj vskočimo mi in vam ponudimo strokovno prevajanje spletnih strani.


Lokalizacija

Vrhunske prevajalske storitve.

20 let izkušenj.

Skrbno izbrani prevajalci naravni govorci.

Nobenih dodatnih stroškov.

Najugodnejša ponudba na trgu.

Smo prevajalska agencija z dolgoletnimi izkušnjami, ki se ponaša s številnimi zvestimi in zadovoljnimi strankami.

reference
 

Prevajanje spletnih strani – da boste obiskovalce prepričali

V podjetju EuroComIT3 vam nudimo prevode za vašo spletno stran, ki se berejo tudi kot kvalitetna trženjska sporočila. Zavedamo se namreč, da je potrebnih le pet sekund časa, da na obiskovalca spletne strani naredimo dober vtis.

V podjetju EuroComIT3 zato zagotavljamo naravne govorce tujih jezikov, ki vam bodo na kvaliteten in strokovno podkovan način ustvarili spletno stran v tujem jeziku, kot ste si jo vedno želeli.

Današnji čas hitrega razvoja zahteva odličnost na vseh področjih. To pomeni, da vam lahko nestrokovna besedila in prevodi na vaši spletni strani prinesejo veliko več negativnih kot pozitivnih stvari.

Pomemben je prvi vtis.

Prevajanje skupaj s strokovnjaki, ki obvladajo

Smo prevajalska agencija z visokimi standardi kakovosti prevajalskih storitev.

zadovoljstvo-eurocomit

Izkušena skupina diplomiranih prevajalcev, naravnih govorcev, lektorjev in projektnih vodij in drugih strokovnjakov z večletnimi izkušnjami vam bo prav gotovo prihranila čas in denar. To pomeni, da prav nič ne prepustimo naključju, marveč skozi celoten proces uporabljamo najnovejša prevajalska orodja ter glosarje. Prevajalci na podlagi izkušenj in številnih izobraževanj vaše besedilo prevedejo v dogovorjenem času in po vaših merah.

Vsakemu tekstu, prejetemu v prevod, posvečamo enako pozornost. Proces dela se začne z izborom najprimernejših strokovnjakov, ki poskrbijo za to, da so prevodi vaših dokumentov strokovni in kakovostni. In vse to po ugodnih in konkurenčnih cenah!

Naša ekipa prevajalcev in strokovnjakov vam pomaga pri prevajanju spletnih strani in vam svetuje. Tako na vaši spletni strani poskrbimo za:

 

Prevajanje Lektoriranje Lokalizacija
Nikar ne odlašajte in skupaj z nami naredite pozitiven vtis na obiskovalca ter ga spremenite v redno stranko.

POVPRAŠEVANJE