Prevajanje v nemščino

Prevajanje v nemščino – jezik nemščina

EuroComIT3 nudi več prevajalskih storitev v nemškem jeziku za celo vrsto različnih namenov.

Posebno se odlikujemo na naslednjih področjih:

  • prevajanje pravnih dokumentov,
  • prevajanje poslovnih dokumentov,
  • prevajanje znanstvenih in tehničnih dokumentov,
  • prevajanje akademskih člankov in prispevkov,
  • prevajanje in lokalizacija spletnih strani in spletišč,
  • namizno založništvo.

Nudimo prevajalske storitve dokumentov v vseh formatih: pdf, doc, docx, rtf, xml, html, ročno napisani dokumenti in ostali formati.

Prevajalske storitve v nemškem jeziku izvajajo prevajalci, ki jim je nemščina materni jezik. Na voljo so vam prevodi iz nemškega v angleški in iz angleškega v nemški jezik.
Prevajalci EuroComIT3 so strokovno usposobljeni in imajo ustrezne izkušnje, zato so prevodi za uporabnike nemškega jezika lahko razumljivi in se lepo berejo.

Nemčija

O nemškem jeziku

Nemščino kot materni jezik uporablja približno četrtina Evropejcev oziroma 140 milijonov ljudi po vsem svetu in spada med največje svetovne jezike. Nemški jezik uporabljajo tudi precej številčno močne manjšine v nekaterih srednjeevropskih in vzhodnoevropskih državah, delih nekdanje Sovjetske zveze in Afrike. Nemščina je kot tuji jezik tretja najbolj priljubljena na svetu in druga v Evropi (za angleščino), v ZDA in na Japonskem. V nemškemu jeziku obstajata dve glavni narečni skupini: visoka nemščina in nizka nemščina. Naši usposobljeni in izkušeni prevajalci poznajo fine razlike med narečnimi skupinami v različnih delih sveta in obvladujejo kulturne razlike.

 

 

POVPRAŠEVANJE