Prevajanje energetike

Prevajanje na področju energetike

Prevajalska agencija EuroComIT3 d.o.o. nudi strokovno in visoko kakovostno prevajanje besedil, ki so povezani s področjem energetike.

Na področju energetike vam v naši prevajalski agenciji nudimo prevajanje:

  • specifikacij, priročnikov in navodil za sestavljanje in uporabo izdelkov;
  • aplikativne programske opreme in njenih posodobitev za različne namene;
  • priročnikov in navodil za namestitev in uporabo programske opreme ter navodil za odpravljanje težav;
  • spletnih strani in spletnih orodij;
  • multimedijskih gradiv za izobraževanje in delo na daljavo;
  • znanstvenih člankov in drugih strokovnih besedil s področja energetike;
  • letna poročila;
  • pogodbe…

O prevajanju na področju energetike

Ob krepitvi sodelovanja med zasebnimi in državnimi podjetji na rastočih trgih se povečujejo tudi potrebe energetskih podjetij po jezikovni podpori pri delovanju na globalnih trgih. EuroComIT vam lahko s poznavanjem jezikov in stvarnim znanjem zagotovi pomoč v več jezikih, ki jo potrebujete za uspeh v globalnem gospodarstvu. Energetske panoge zelo hitro vstopajo na globalne trge in pri tem vam naše jezikovno znanje zagotavlja, da bodo vaše blagovne znamke ohranile svoje sporočilo in ostale prepoznavne na trgih, na katere vstopate.

Pri EuroComIT3 vemo, da na področju energetike lahko prevajajo le usposobljeni prevajalci z bogatimi izkušnjami s tega področja. Naši prevajalci, lektorji in projektni vodje odlično obvladajo strokovno terminologijo s področja energetike, prevajajo v maternem jeziku vaših strank in obvladajo kulturne značilnosti vaših ciljnih trgov.

Energetika

Naša garancija

Prevajamo dokumente v vseh elektronskih oblikah: pdf, doc, docx, rtf, ppt, pptx, xls, xlsx, xlc, xml, html, natisnjene, ročno napisane in skenirane dokumente.
Smo prevajalska agencija z dolgoletnimi izkušnjami, zaupajo nam številne zveste in zadovoljne stranke.
Skupina diplomiranih prevajalcev, naravnih govorcev, lektorjev in projektnih vodij ter drugih strokovnjakov z večletnimi izkušnjami vam bo prav gotovo prihranila čas in denar. Pri svojem delu ničesar ne prepuščamo naključju. V celotnem procesu uporabljamo najnovejša prevajalska orodja, terminološke baze in glosarje. Izkušeni prevajalci, ki se nenehno usposabljajo, vaše besedilo prevedejo v dogovorjenem času in v skladu z vašimi zahtevami.

Zakaj izbrati EuroComIT3? Po čem se razlikujemo? PDF brošura Naše reference…

POVPRAŠEVANJE