Prevajanje v francoščino

Prevajanje v francoščino – francoski jezik

EuroComIT3 nudi prevajanje v francoski jezik za celo vrsto različnih namenov.

Posebno se odlikujemo na naslednjih področjih:

  • prevajanje pravnih dokumentov,
  • prevajanje poslovnih dokumentov,
  • prevajanje znanstvenih in tehničnih dokumentov,
  • prevajanje akademskih člankov in prispevkov,
  • prevajanje in lokalizacija spletnih strani in spletišč,
  • namizno založništvo.

Nudimo prevajalske storitve dokumentov v vseh formatih: pdf, doc, docx, rtf, xml, html, ročno napisani dokumenti in ostali formati.

Prevajalske storitve v francoskem jeziku izvajajo prevajalci, ki jim je francoščina materni jezik. Na voljo so vam prevodi iz francoskega v angleški in iz angleškega v francoski jezik.
Prevajalci EuroComIT3 so strokovno usposobljeni in imajo ustrezne izkušnje, zato so prevodi za uporabnike francoskega jezika lahko razumljivi in se lepo berejo.

Francija

O francoskem jeziku

Francoščina je eden najpomembnejših romanskih jezikov; prehitevata jo le španščina in portugalščina. Kot materni jezik jo uporablja okrog 77 milijonov ljudi, okrog 129 milijonov ljudi pa kot drugi jezik. Francoščina je edini uradni jezik Republike Francije, poleg tega pa se uporablja kot eden od uradnih jezikov še v 29 državah po vsem svetu. Jezik se deli v tri velike jezikovne skupine: evropska, afriška in kanadska francoščina, ki se med seboj občutno razlikujejo. Francoščina je uradni in administrativni jezik tudi v številnih mednarodnih skupnostih in organizacijah, kot so Evropska unija, Mednarodni olimpijski komite, Združeni narodi in druge.

 

 

POVPRAŠEVANJE